YENİ UZMANIMIZ KULAK BURUN BOĞAZ KLİNİĞİMİZDEN
07 Nisan 2021

K.B.B. Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Emin ÖZTÜRK, 7 Mart 2018 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak K.B.B. Uzmanı oldu. Dr. Emin ÖZTÜRK'ün, uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak  K.B.B. Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Sündüz GENÇAY, K.B.B. Kliniği Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Süay ÖZMEN, K.B.B. Kliniği Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Mehmet HAKSEVER, Acil Tıp Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Halil KAYA, Beyin Cerrahi Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Yusuf TÜZÜN  yer aldılar.
     Tez konusu “Açık Teknik Septorinoplastinin Koku ve Tat Fonksiyonları Üzerine Etkisinin Değerlendirilmesi” olan Dr. Emin ÖZTÜRK, Hastanemizde Uzmanlığını alan 129. Asistanımız oldu. Dr. Emin ÖZTÜRK'ü sınav sonrasında kutlayan jüri üyeleri; "Uzmanlığını alan her asistanımız bizlere ayrı bir mutluluk kaynağı olmaktadır. Hastalarımızı sağlık hizmeti sunmak onları şifa ile evlerine yolcu etmek bizleri ne kadar mutlu etse de, hastalarımıza hizmet verecek yeni uzmanları kazandırmak da bizlere ayrı bir heyecan vermektedir. Hastanemizin asli görevlerinden olan eğitim görevini başarıyla yapmanın vermiş olduğu huzur ile yorgunluklarımızı unutmakta ve geleceğe umutla bakmaktayız.''diyerek Hastanemizin yeni uzmanına bundan sonraki mesleki yaşamında başarılar dilediler.

• dr.eminkbb- (1).JPG
  • dr.eminkbb- (2).JPG