14 Temmuz 2024

Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Abdullah ERTAŞ, 12 Temmuz 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı oldu. Dr. Abdullah ERTAŞ’ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yusuf TÜZÜN, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet GAMLI, Genel Cerrahi Kliniği Doç. Dr. Yurdakul Deniz FIRAT, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniği Doç. Dr. Ali AKAR ve SBÜ Bursa Şehir SUAM Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ziya ÇETİNER yer aldılar.

Tez konusu “Kliniğimizde 2016-2022 Yılları Arasında Açık Spinal Disrafizm Tanısı ile Opere Edilen ve Takiplerinde Gelişen Gergin Omurilik Sendromu Nedeni ile İlave Operasyon Geçiren Vakaların Retrospektif Analizi” olan Dr. Abdullah ERTAŞ  Hastanemizde Uzmanlığını alan 467.  Asistanımız oldu. Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Oğuzhan AY uzman olan tüm doktorlara başarılar diledi.

• dr abdullah ertaş1
  • dr abdullah ertaş12