Yeni Uzmanımız Kalp ve Damar Cerrahi Kliniğimizden (Dr. Kemal PARLA)
07 Nisan 2021

KemalParlaUzmanlik(G).jpeg

Kalp ve Damar Cerrahi Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Kemal PARLA, 17 Eylül 2020 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı oldu. Dr. Kemal PARLA’nın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Kalp ve Damar Cerrahi Kliniği Prof. Dr. Mehmet Tuğrul GÖNCÜ, Kalp ve Damar Cerrahi Kliniği Doç.Dr. Ufuk AYDIN, Kalp ve Damar Cerrahi Kliniği Doç. Dr. Faruk TOKTAŞ, Kardiyoloji Kliniği Doç. Dr. Hasan ARI ve Genel Cerrahi Kliniği Başasistan Op. Dr. Mehmet Fatih EROL yer aldılar.

Tez konusu “Açık Kalp Operasyonları Sonrasında Gelişen Sternum Yara Yeri Enfeksiyonlarını Öngörmede Rutin Kan Değerlerinden Elde Edilen İnflamatuar Parametrelerin Yeri” olan Dr. Kemal PARLA Hastanemizde Uzmanlığını alan 234. Asistanımız oldu. Dr. Kemal PARLA’ya sınav sonrasında kutlayan jüri üyeleri; "Uzmanlığını alan her asistanımız bizlere ayrı bir mutluluk kaynağı olmaktadır. Hastalarımızı sağlık hizmeti sunmak onları şifa ile evlerine yolcu etmek bizleri ne kadar mutlu etse de, hastalarımıza hizmet verecek yeni uzmanları kazandırmak da bizlere ayrı bir heyecan vermektedir. Hastanemizin asli görevlerinden olan eğitim görevini başarıyla yapmanın vermiş olduğu huzur ile yorgunluklarımızı unutmakta ve geleceğe umutla bakmaktayız.'' diyerek Hastanemizin yeni uzmanına bundan sonraki mesleki yaşamında başarılar dilediler.

• KemalParlaUzmanlik.jpeg
  • KemalParlaUzmanlik01.jpeg