YENİ UZMANIMIZ KALP VE DAMAR CERRAHİ KLİNİĞİNDEN
07 Nisan 2021

EmreKaymakciUzmanlik(G).JPG

Kalp ve Damar Cerrahi Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Emre KAYMAKÇI, 07 Ocak 2019 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı oldu. Dr. Emre KAYMAKÇI’ nın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Kalp ve Damar Cerrahi Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Şenol YAVUZ, Kalp ve Damar Cerrahi Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof.Dr. Mehmet Tuğrul GÖNCÜ, Kalp ve Damar Cerrahi Kliniği Eğitim Görevlisi Doç.Dr. Arif GÜCÜ, Kardiyoloji Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Tahsin BOZAT, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç.Dr. Mehmet GAMLI yer aldılar.

Tez konusu “İzole CABG Prosedürü Uygulanan Hastalarda Del Nido Kardiyoplejisi’nin Postoperatif Erken Dönemde Ventrikül Fonksiyonları Üzerine Etkileri” olan Dr. Emre KAYMAKÇI Hastanemizde Uzmanlığını alan 159. Asistanımız oldu. Dr. Emre KAYMAKÇI’ yı sınav sonrasında kutlayan jüri üyeleri; "Uzmanlığını alan her asistanımız bizlere ayrı bir mutluluk kaynağı olmaktadır. Hastalarımızı sağlık hizmeti sunmak onları şifa ile evlerine yolcu etmek bizleri ne kadar mutlu etse de, hastalarımıza hizmet verecek yeni uzmanları kazandırmak da bizlere ayrı bir heyecan vermektedir. Hastanemizin asli görevlerinden olan eğitim görevini başarıyla yapmanın vermiş olduğu huzur ile yorgunluklarımızı unutmakta ve geleceğe umutla bakmaktayız.''diyerek Hastanemizin yeni uzmanına bundan sonraki mesleki yaşamında başarılar dilediler.

• EmreKaymakciUzmanlik_01.jpg
  • EmreKaymakciUzmanlik_02.jpg