Bursa Yıldırım Belediyesi Başkanı Sayın Oktay YILMAZ'ın hastanemizi ziyaretleri,
15 Ağustos 2023

WhatsApp Görsel 2023-08-15 saat 14.49.32.jpg

Bursa Yıldırım Belediyesi Başkanı Oktay YILMAZ, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimimiz Doc. Dr. Mehmet Oğuzhan AY’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, samimi bir buluşma
gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Belediye Başkanımız, yeni Başhekimimiz için anlamlı bir jest yaparak özel bir tabloyu hediye etti.

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı, sağlık hizmetlerinin önemine dikkat çekerek, "Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin, ilimizin sağlık alanındaki öncü kurumlarından biri olduğunu dile getirdi.Yeni atanan Başhekimimiz de nazik ziyaretleri ve hediyeleri için Belediye Başkanımıza teşekkürlerini sundu.

• WhatsApp Görsel 2023-08-15 saat 14.49.321.jpg