'2. Dönem Nütrisyon Hemşireliği ve 1. Dönem Stoma ve Yara Bakım Hemşireliği Sertifika Eğitim Programı' 22. 05.2023 tarihi itibariyle başlamış bulunmaktadır.
23 Mayıs 2023

SBÜ Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde “2. Dönem Nütrisyon Hemşireliği ve 1. Dönem Stoma ve Yara Bakım Hemşireliği Sertifika Eğitim Programı” 22. 05.2023 tarihi itibariyle başlamış bulunmaktadır.

Sertifika programlarımıza başlayan kursiyerlerimiz için hazırladığımız oryantasyon kahvaltı programına İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı ve aynı zamanda hastane başhekim vekili Sayın Dr. Öğretim Üyesi Salih Metin, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan yardımcısı Sayın Uzm. Dr. Ahmet Timur, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı Sağlık Bakım ve Hasta Hizmetleri Birimi Uzmanı Sayın Pınar Duymaz ve ekibi, Sağlık bakım hizmetleri müdürü Sayın Fatma Demir, Sağlık bakım hizmetleri müdür  yardımcısı Sayın Medine Seymen Aybey  ve Sayın Arife Kılıç, değerli hocalarımız ve eğitmen hemşirelerimizin katılımlarıyla programımıza başlamış bulunmaktayız.

Açılış konuşmasında İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, hemşirelik mesleğinin sağlık camiasında geniş bir çalışma alanına sahip olduğu, bu nedenle çalışılan alanlarda profesyonelleşmenin önemli olduğunu vurgulamıştır. SBÜ Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde yürütülen sertifika programlarımızın hazırlanma sürecinde alanında uzmanlaşmış eğitimcilerimizin katkılarıyla gerçekleştirilmiş olduğunu, kursiyerlerimize en iyi eğitimin sunulacağını belirtmişlerdir. Katkı sunan ve destek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür etmiş ve kursiyerlerimize başarılar dilemiştir

Eğitim programlarımıza Diyarbakır, Van, Samsun, Bilecik, Ankara, Gaziantep, Çanakkale, Sivas, Balıkesir, Bursa ili ve ilçeleri bünyesinde çalışan kursiyerlerimizin katılımıyla 23 kursiyerimiz ile devam edecektir.

• img-202324.jpg
  • IMG-20230523-WA0003.jpg