Yeni Uzmanımız Dr. Muhammed Emin SANCAK Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizden
11 Kasım 2022

Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Muhammed Emin SANCAK  11 Kasım 2022 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. Dr. Muhammed Emin SANCAK’ ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Burcu DİNÇGEZ, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Gülten ÖZGEN, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Nefise Nazlı YENİGÜL, Bursa Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Tayfur ÇİFT,  Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Derya KARASU  yer aldılar.

Tez konusu  Servikal Tutarlılık İndeksi ve Uteroservikal Açıların İkinci Trimester Tıbbi Terminasyon Başarısını Öngörmedeki Yeri” olan  Muhammed Emin SANCAK Hastanemizde Uzmanlığını alan 332. Asistanımız oldu.

• Dr. Muhammed Emin SANCAK 00.jpeg
  • Dr. Muhammed Emin SANCAK 01.jpeg