Aile Hekimliği Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. İsmail BAKKAL ve Dr Alper Başak KEPEKÇİ’nin, 18 Nisan 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Aile Hekimliği Uzmanı oldu.
22 Nisan 2024

Aile Hekimliği Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. İsmail BAKKAL 18 Nisan 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Aile Hekimliği Uzmanı oldu. Dr. İsmail BAKKAL’ ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak; SBÜ Bursa Yüksek İhtisas SUAM Aile Hekimliği Kliniği Eğitim Sorumlusu ve Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hakan DEMİRCİ, SBÜ İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir SUAM Aile Hekimliği Kliniği Doç. Dr. Engin Ersin ŞİMŞEK, SBÜ İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir SUAM Aile Hekimliği Kliniği Doç. Dr. Can ÖNER, SBÜ İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir SUAM Aile Hekimliği Kliniği Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ÇETİN ve SBÜ İstanbul Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Aile Hekimliği Kliniği Doç. Dr. Emin PALA  yer aldılar.

Tez konusu “2022 Yılında Aile Hekimliği Polikliniğine Başvuran Hastalarda Covid-19 Enfeksiyonu Öyküsünün Tümör Marker Düzeyleri ile İlişkisinin Retrospektif Değerlendirilmesi” olan Dr. İsmail BAKKAL Hastanemizde Uzmanlığını alan 444. Asistanımız oldu.

Aile Hekimliği Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr Alper Başak KEPEKÇİ’nin, 18 Nisan 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Aile Hekimliği Uzmanı oldu. Dr. Alper Başak KEPEKÇİ’nin uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak; SBÜ Bursa Yüksek İhtisas SUAM Aile Hekimliği Kliniği Eğitim Sorumlusu ve Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hakan DEMİRCİ, SBÜ İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir SUAM Aile Hekimliği Kliniği Doç. Dr. Engin Ersin ŞİMŞEK, SBÜ İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir SUAM Aile Hekimliği Kliniği Doç. Dr. Can ÖNER, SBÜ İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir SUAM Aile Hekimliği Kliniği Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ÇETİN ve SBÜ İstanbul Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Aile Hekimliği Kliniği Doç. Dr. Emin PALA  yer aldılar.

Tez konusu “Proloterapi’nin Yaşam Kalitesi ve Böbrek Fonksiyonları Üzerine Etkisinin İncelenmesi: Bir Aile Hekimliği Araştırması” olan Dr. Alper Başak KEPEKÇİ’nin Hastanemizde Uzmanlığını alan 445. Asistanımız oldu.