Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda 21 Mart 2024 tarihinde 17-24 Mart 2024 Baş Ağrısı Farkındalık Haftası etkinlikleri yapıldı.
25 Mart 2024

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda 21 Mart 2024 tarihinde 17-24 Mart 2024 Baş Ağrısı Farkındalık Haftası etkinlikleri kapsamında Doç.Dr. Aygül GÜNEŞ tarafından ‘Migren Dostu Hastaneler’ Eğitim Toplantısı hastanemiz yöneticileri, hekimleri başta olmak üzere sağlık çalışanlarının katılımı ile gerçekleştirildi. Sunum sonunda Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Oğuzhan AY’a Avrupa Migren ve Baş ağrısı Birliği (EMHA) ve Küresel Migren ve Ağrı Derneği (GMPS) adına hastanemizin ‘Migren Dostu Hastane’ olmasını belgelendirmek adına sertifika takdim edildi.