07 Mart 2024

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı hizmet veren Yıldırım Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, ruhsal hastalığı olan bireylere destek sunmaya devam etmektedir. Merkez, Uluslararası 5. Bursa Bilimsel Araştırmalar Kongresi kapsamında düzenlenen "Engelsiz Yaşam Sergisi"nde yer aldı. Danışanların el emeği ile hazırlanan özel ürünlerin sergilendiği etkinlik, ruhsal sağlık alanında farkındalık yaratmakta,  bireyler arasında dayanışma ve anlayışın artmasına da katkı sağlamaktadır.