Aile Hekimliği Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr.Muhammet KAYAR ve Dr.Mehmet EMİRBAŞ 22 Şubat 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Aile Hekimliği Uzmanı oldu.
26 Şubat 2024

Aile Hekimliği Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr.Muhammet KAYAR, 22 Şubat 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Aile Hekimliği Uzmanı oldu. Dr.Muhammet KAYAR’ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak; SBÜ Bursa Yüksek İhtisas SUAM / Aile Hekimliği Kliniği Eğitim Sorumlusu ve Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hakan DEMİRCİ, SBU SBÜ İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir SUAM Aile Hekimliği Kliniği Dr. Öğr. Üyesi  Hüseyin ÇETİN, SBÜ İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir SUAM Aile Hekimliği Kliniği Doç. Dr. Engin Ersin ŞİMŞEK, , SBÜ İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir SUAM Aile Hekimliği Kliniği Doç. Dr. Can ÖNER, , SBÜ İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir SUAM Aile Hekimliği Kliniği Dr. Öğr. Üyesi  Mehmet ERBAKAN yer aldılar.
Tez konusu “Ayaktan Takipli Onkoloji Hastalarının Hizmet Aldıkları Aile Hekimleri Hakkındaki Düşüncelerinin Değerlendirilmesi” olan Dr. Muhammet KAYAR Hastanemizde Uzmanlığını alan 429. Asistanımız oldu.

Aile Hekimliği Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr.Mehmet EMİRBAŞ, 22 Şubat 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Aile Hekimliği Uzmanı oldu. Dr. Mehmet EMİRBAŞ’ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak; SBÜ Bursa Yüksek İhtisas SUAM / Aile Hekimliği Kliniği Eğitim Sorumlusu ve Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hakan DEMİRCİ, SBU SBÜ İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir SUAM Aile Hekimliği Kliniği Dr. Öğr. Üyesi  Hüseyin ÇETİN, SBÜ İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir SUAM Aile Hekimliği Kliniği Doç. Dr. Engin Ersin ŞİMŞEK, , SBÜ İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir SUAM Aile Hekimliği Kliniği Doç. Dr. Can ÖNER, , SBÜ İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir SUAM Aile Hekimliği Kliniği Dr. Öğr. Üyesi  Mehmet ERBAKAN yer aldılar.
Tez konusu “Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezinde İzlenen Ağır Ruhsal Bozukluğu Olan Hastalarda Obstruktif Uyku Apne Sendromunun Toplumsal ve Mesleki İşlevsellik ve Hastalığın Şiddetiyle İlişkisi İncelenmesi” olan Dr. Mehmet EMİRBAŞ Hastanemizde Uzmanlığını alan 430.  Asistanımız oldu.