21 Ocak 2024

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Kübra Nur DENİZ, 19 Ocak 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı oldu. Dr. Kübra Nur Deniz’ in uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Meliha KASAPOĞLU AKSOY, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kliniği Doç. Dr. İlknur AYKURT KARLIBEL, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon ABD Prof. Dr. Lale ALTAN İNCEOĞLU, Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Alpaslan ÖZTÜRK ve Bursa Şehir Hastanesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kliniği Doç. Dr. Erkan KAYA yer aldılar.
         Tez konusu “Aerobik Egzersizin Postmenopozol Osteopenik Hastalarda Kemik Yapım ve Yıkım Markerlarına Etkisini Değerlendirmek” olan Dr. Kübra Nur DENİZ, Hastanemizde Uzmanlığını alan 421. Asistanımız oldu.