20 Aralık 2023

Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Jason Ömer HOLTZCLAW 20 Aralık 2023 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı oldu. Dr. Jason Ömer HOLTZCLAW’in uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Yusuf TÜZÜN, İstanbul Atlas Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniği  Prof. Dr. Fatih AYDEMİR, Hastanemiz Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniği Doç. Dr. Adnan Yalçın DEMİRCİ, Hastanemiz Genel Cerrahi Kliniği Doç. Dr. Yurdakul Deniz FIRAT ve Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Mehmet GAMLI yer aldılar.
Tez konusu “Kanamış Anterior Kommünikan Arter Anevrizmalarında, Hasta Özellikleri, Anevrizma ve Vasküler Yapıların Morfolojisinin Kanama Şiddetine Etkisinin,Karşılaştırılmalı Olarak Araştırılması” olan Dr. Jason Ömer HOLTZCLAW, Hastanemizde Uzmanlığını alan 401. Asistanımız oldu.