S.B.Ü. Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda Dünya Engelliler Günü kutlandı.
03 Aralık 2023

S.B.Ü. Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda Dünya Engelliler Farkındalık Günü kutlandı. Yıldırım Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Sayın Resul ZİK, engellilerin karşılaştığı zorluklara dikkat çekti ve çözüm önerilerini paylaştı. Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Oğuzhan AY yaptığı konuşmada “Her birimizin bir engelli adayı olduğu şuuruyla hareket etmemiz, engelli bireylerin hissiyatını ve karşılaşabilecekleri muhtemel sıkıntıları anlamamıza ve bir arada yaşamanın gerektirdiği mesuliyetleri yerine getirmemize vesile olacaktır. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün engelli vatandaşlarımızla ilgili duyarlılığın ve farkındalığın artmasına vesile olmasını temenni ediyor, sağlık huzur ve mutluluk dileklerimle tüm engelli kardeşlerimizin Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

• gjg