Yeni Uzmanımız Dr. Ümran DOĞRU Acil Tıp Kliniğimizden
03 Kasım 2021

Acil Tıp Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Ümran DOĞRU, 03 Kasım 2021 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Acil Tıp Uzmanı oldu.

İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ, Hastanemiz Başhekimi Sayın Prof. Dr. Levent ÖZDEMİR ve Başhekim Yardımcımız Sayın Uzm. Dr. Murat ERSAL’ın değerli katılımlarıyla; Dr. Ümran DOĞRU’nun uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Acil Tıp Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Halil KAYA,  Acil Tıp Kliniği Doç. Dr. Mehmet Oğuzhan AY, Acil Tıp Kliniği Doç. Dr. Melih YÜKSEL, Acil Tıp Kliniği Doç. Dr. Umut OCAK ve Nöroloji Kliniği Doç. Dr. Demet YILDIZ yer aldılar.

Tez konusu “Acil servise başvuran üst gastrointestinal sistem kanamalı geriatrik hastalarda şok indeksinin mortalite üzerindeki etkisi” olan Dr. Ümran DOĞRU Hastanemizde Uzmanlığını alan 290. Asistanımız oldu.

• u.d.k.jpeg
  • u.d.1.jpeg