Yeni Uzmanımız Dr. Hakan ÖZKAN Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniğimizden
18 Haziran 2021

HakanOzkanUzmanlik(G).jpeg

Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Hakan ÖZKAN 18 Haziran 2021 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı oldu. Dr. Hakan ÖZKAN’nın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Mehmet GAMLI, Bursa Şehir Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Prof. Dr. Abdulkadir İSKENDER, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Derya KARASU, İç Hastalıkları Kliniği Doç. Dr. Metin GÜÇLÜ, Genel Cerrahi  Kliniği  Op. Dr. Mehmet Emrah BAYAM yer aldılar.

Tez konusu “Ultrasonografinin Renkli Doppler, Pulse Wave ve M-modları Kullanılarak Epidural Kateter Yerinin Doğrulanması” olan Dr. Hakan ÖZKAN, Hastanemizde Uzmanlığını alan 273. Asistanımız oldu

• HakanOzkanUzmanlik (3).jpeg
  • HakanOzkanUzmanlik (1).jpeg