T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Bursa İl Sağlık Müdürlüğü S.B.Ü. Bursa Yüksek İhtisas E.A.H.

Bursa'da organlarıyla 5 kişiye umut oldu

Güncelleme Tarihi: 08/05/2021

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde anevrizma tanısıyla 4 gündür tedavi gören 60 yaşındaki K.K.’nın bağışlanan organları 3 kişiye umut, 2 kişiye ise ışık oldu.
Bursa’da yaşayan ve Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde anevrizma tanısıyla 4 gündür tedavi gören 60 yaşındaki K.K. tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Hastanın beyin ölümünün gerçekleşmesinin ardından ailesinin isteği üzerine organları bağışlandı. Korneaları dâhil olmak üzere organları bağışlanan hasta, 3 kişiye umut 2 kişiye ışık oldu.

• OrganNakliHaber (1).jpeg
  • OrganNakliHaber (2).jpeg