YENİ UZMANIMIZ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI KLİNİĞİNDEN
07 Nisan 2021

FatmaGulKilavuzUzmanlik(G).jpg

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Fatma Gül KILAVUZ 09 Ocak 2019 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı oldu. Dr. Fatma Gül KILAVUZ ’ un  uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Betül ORHANER, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Doç. Dr. Murat TUTANÇ ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Doç. Dr. Kaan DEMİRÖREN , Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Doç.Dr.Hakan ERDOĞAN VE Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi  ABD  Prof.Dr.Mustafa HACIMUSTAFAOĞLU  Yer aldılar.

Tez konusu “Çocuk Yoğun Bakım Ünitesine Sistemik İnflamatuar yanıt Sendromu nedeni ile yatan hastalarda eritrosit dağılım genişliği düzeyleri ” olan Dr. Fatma Gül KILAVUZ Hastanemizde Uzmanlığını alan 161. Asistanımız oldu. Dr. Fatma Gül KILAVUZ’ a sınav sonrasında kutlayan jüri üyeleri; "Uzmanlığını alan her asistanımız bizlere ayrı bir mutluluk kaynağı olmaktadır. Hastalarımızı sağlık hizmeti sunmak onları şifa ile evlerine yolcu etmek bizleri ne kadar mutlu etse de, hastalarımıza hizmet verecek yeni uzmanları kazandırmak da bizlere ayrı bir heyecan vermektedir. Hastanemizin asli görevlerinden olan eğitim görevini başarıyla yapmanın vermiş olduğu huzur ile yorgunluklarımızı unutmakta ve geleceğe umutla bakmaktayız.''diyerek Hastanemizin yeni uzmanına bundan sonraki mesleki yaşamında başarılar dilediler.

• FatmaGulKilavuzUzmanlik_02.jpg
  • FatmaGulKilavuzUzmanlik_03.jpg