İdari ve Mali İşler Müdürü

Sevinç TOKALAŞ

İdari ve Mali İşler Müdürü

1976  Muğla  doğumlu olup, ilk, orta ve lise eğitimini burada tamamladı.

1994-1996 yıllarında Uludağ Ün. SMYO bitirdi.

1996-2000 yılları arasında Uludağ Üniv.  İ.İ.B.F Maliye Bölümünü bitirerek Ekonomist unvanını aldı.

2006 Yılında Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye Anabilim Dalı Mali İktisat (Tezli) Yüksek Lisansını tamamlayarak uzmanlığını aldı.

2003 Yılında Bursa Devlet Hastanesinde Müdür yardımcısı olarak idareciliğe başladı. 2015 yılına kadar aynı hastanede Satınalma Sorumluluğunun yanında çeşitli birimlerde çalıştı.

2015-2016 yılları arasında Mudanya Devlet Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürlüğü görevini yürüttü.

2016 yılında Sağlık Bakanlığı’nın açmış olduğu görevde yükselme sınavını kazanarak Bursa İl Sağlık Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı.

2016 Kasım ayında imzalanan sözleşme ile hastanemizde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevine başlamıştır.

Ahmet BOZ

Tamer ELİNÇ