Organ Naklinde Mutlu Son

Hastanemize bağlı Nilüfer Ek Hİzmet Binamızda  gerçekleştirilen ve  Bursa Kamu Hastanelerinde ilk olma özelliğini taşıyan organ naklinde mutlu son.

Genel Sekreterimiz  Prof.Dr.Rüstem AŞKIN, İl Sağlık  Müdür Yardımcımız Dr.Hüseyin KAPLAN, Tıbbi Hizmetler Başkanımız Uz.Dr.Elif GÜLER KAZANCI, Hastane Yöneticimiz  Doç.Dr.Soner CANDER, Nakil ekibinde yer alan, Doç.Dr.Cuma Bülent  GÜL, Op. Dr. Murat ÖZTÜRK, Op.Dr.Atilla  SATIR, böbrek nakli yapılan hastamız ve idarecilerimizin katılımıyla  Nilüfer Ek Hizmet binasında bulunan Organ Nakli Merkezinde ilk böbrek nakli dolayısı ile basın toplantısı düzenlendi.