YENİ UZMANIMIZ AİLE HEKİMLİĞİ EĞİTİM KLİNİĞİNDEN

Hastanemizde, Aile Hekimliği Dalında uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Hayri BOZKURT 18 Temmuz 2017 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Aile Hekimi Uzmanı oldu.  Dr. Hayri BOZKURT' un uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Aile Hekimliği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Hakan DEMİRCİ, Aile Hekimliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhami ÜNLÜOĞLU, Aile Hekimliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nazan BİLGEL, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Emin ÜSTÜNYURT ve İç Hastalıkları Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Gürcan KISAKOL yer aldılar.

Tez konusu “Bir Eğitim Aile Sağlığı Merkezine Kayıtlı Bilişsel Bozukluğu Olmayan 65 Yaş ve Üzeri Bireylerde Sağlık Okur-Yazarlığı Durumunun Belirlenmesi“ olan Dr. Hayri BOZKURT Hastanemizde Uzmanlığını alan 109. Asistanımız oldu. Dr. Hayri BOZKURT' u sınav sonrasında kutlayan jüri üyeleri, kendisine bundan sonraki yaşamında  başarılar dilediler.

Hastane Yönetimi olarak yeni uzmanımızı tebrik ediyor, bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyoruz