HEKİMİMİZE YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ !

Hekimimize yapılan saldırı nedeni ile Bursa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem AŞKIN ve Hastane Yöneticimiz Doç. Dr. Soner CANDER hekimimizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Prof. Dr. Rüstem AŞKIN, bir çalışanımızın “İncitici, aşağılayıcı, saldırgan şekilde dayak yemesini kabul edemeyiz. Bu olayın her türlü takip edeceğiz. Hukuki yollara başvuracağız. İlknur hanımın ciddi bir yara almamış olmaması tesellimizdir” diye konuştu. .

Doç. Dr. Soner CANDER ise, “Sağlıkta son zamanlarda böyle şiddet olayları tekrarlanıyor. İşini yapanı beğenmiyorsan bize şikayet edebilirsiniz. Bu olayları terör olayı ile bir görüyorum. Ben bunları şiddetle kınıyorum” diye konuştu.