Yoğun Bakım Hemşireliği Kursumuz Basında geniş yer buldu

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından Hastanemizinin "Yoğun Bakım Hemşireliği Uygulama Merkezi" olarak yetkilendirilmesinin ardından üçüncüsü 10 Nisan-23 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen "Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı" başarıyla tamamlandı.

Hastanemizce, Bursa, Yalova, Kocaeli ve Muğla illeri özel ve kamu hastanelerinin Yoğunbakım servislerinde çalışan 30 hemşirenin katıldığı ve 25 farklı eğitmen tarafından verilen 6 haftalık eğitim düzenlenen sertifika programı ile son buldu. Program sonucu eğitime katılrak sertifikalarını almaya hak kazanan sağlık çalışanlarına sertifikaları düzenlenen tören ile verildi.