Hastanemiz Hekimlerine Ödül

Hastanemiz Hekimlerine Ödül

1.   Ulusal 39. Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Kongresi, Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği tarafından 3-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirildi. Ulusal Bilimsel kongreler arasında giderek artan ilgi ile izlenen, yaklaşık 200 akademisyenin ve 1250 katılımcının yer aldığı kongrede 40 sözlü bildiri ve 229 poster bildiri sunumu yapıldı. Kongrede  Prof. Dr. Gürcan KISAKOL, Doç. Dr. Sinem K. KIYICI, Doç. Dr. Yasemin ÜSTÜNDAĞ, Doç. Dr. Deniz SIĞIRLI, Dr. Seda SALİ, , Dr. Nilüfer B. PEKEL, Dr. Neslihan P. YENER, Dr. Mürsel SALİ; ‘’Tip 2 DiabetesMellitus Tanılı Hastalarda Serum Bisfenol A Düzeyi İle Periferik Diyabetik Nöropati Arasındaki İlişki’’ başlıklı çalışmaları ile poster bildiri dalında üçüncülük ödülünü aldılar.

2.   Uluslararası Katılımlı Türk Romatoloji Kongresi 2017, Türkiye Romatizma Araştırma ve Savaş Derneği, İstanbul-Trakya Şubesi tarafından 22-26 Mart 2017 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirildi. Bilimsel yeniliklere, pratik klinik yaklaşımlara yer verilen, konusunda uzman yerli ve yabancı konuşmacıların yer aldığı kongrede 44 sözlü bildiri ve 142 poster bildiri sunumu yapıldı. Kongrede Prof. Dr. Lale ALTAN, Başasistan  Dr. Burcu METİN ÖKMEN, Uzm. Dr. Korgün ÖKMEN, “Miyofasiyal Ağrı Sendromunda Rhomboid Major Enjeksiyonunun Kısa Dönem Sonuçları” başlıklı çalışmaları ile sözlü bildiri dalında üçüncülük ödülünü aldılar.

Hastane yönetimi olarak kendilerini tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.