Yeni Uzmanımız Anesteziyoloji ve Reanimasyon Eğitim Kliniğinden..

Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Hilal ERDEM SOLAK, 8 Mayıs 2017 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı oldu. Dr. Hilal ERDEM SOLAK'ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Şefika Gülsen KORFALI, Göğüs Hastalıkları Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Tekin YILDIZ, Kardiyoloji Kliniği Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Mehmet DEMİR, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gürkan TÜRKER, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Başasistanı Uzm. Dr. Canan YILMAZ yer aldılar.

Tez konusu Gebelerde Zor Laringoskopinin Belirlenmesinde Ön Boyun Yumuşak Doku Kalınlığının Ultrasonografi ile Ölçümü olan Dr. Hilal ERDEM SOLAK, Hastanemizde Uzmanlığını alan 103. Asistanımız oldu. Dr. Hilal ERDEM SOLAK’ı sınav sonrasında kutlayan jüri üyeleri; Uzmanlığını almaya hak kazanan Uzm. Dr. Özlem ÖZ'e bundan sonraki mesleki yaşamında başarılar dilediler.

Hastane Yönetimi olarak yeni uzmanımızı tebrik ediyor, bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyoruz.