Beyin Krizi ve Trombolitik Tedavi Çalıştayı Yapıldı

Hastanemiz, Eğitim ve Araştırıma Hastanesi olarak hastalarımıza sağlık hizmeti sunmanın n yanında eğitim faaliyetlerini de yoğun bir şekilde sürdürmektedir. Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak düzenlediğimiz ‘Beyin Krizi ve Trombolitik Tedavi’ konulu toplantı Prof. Dr. Mustafa Bakar, Prof . Dr. Bahattin HAKYEMEZ ve İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr Hakan BAŞ’ın sunumlarıyla gerçekleştirildi. Toplantıya Bursa İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Elif GÜLER KAZANCI Hastane yöneticimiz Doç . Dr. Soner CANDER, Hastanelerimizin değerli yöneticileri katılmıştır.

Toplantıda Bursa’da beyin krizi geçiren hastaların başvurdukları ilk sağlık kurumundan başlamak üzere  organize bir şekilde damar açıcı tedavinin uygulandığı merkezlere yönlendirilmesi, en kısa sürede damar açıcı tedavinin uygulanmasının sağlanması için ilgili tüm birimler arasında var olan koordinasyonun daha iyi noktalara taşınması için görülen eksikliklerin neler olduğu ve çözüm önerileri  konuşulmuş ve   beyin krizi geçiren hastaların sağlığına kavuşması için konunu paydaşlarca masaya yatırılmış ve çözüm önerileri üretilmiştir.

Başta ''Beyin Krizi ve Trombolitik'' Tedavi konulu toplantının gerçekleşmesinde emeği geçenler olmak üzere, toplantının gerçekleşmesi için desteklerini esirgemeyen Hastane yöneticimize, toplantımıza iştirak ederek bilgi ve birikimlerini bizlere aktaran değerli misafirlerimize  ve  tüm katılımcılara teşekkür ederiz.