Hastanemize Modern Kreş ..

Hastanemize Modern Kreş ..

Yıldırım Belediyesi tarafından  yaptırılacak olan Hastanemiz Kreşi’nin düzenlenen törenle attıldı. Temel atama törenine Yıldırım belediye Başkanı İsmail Hakkı EDEBALİ ile birlikte AK Parti Bursa milletvekilleri Hakan ÇAVUŞOĞLU ve Osman MESTEN, Yıldırım Kaymakamı Mehmet AYDIN, Büyükşehir Başkanvekili Abdülkadir KARLIK,  AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi YAZICI, MHP İl Başkan Yardımcısı Fatih TOPRAK, İlimiz Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem AŞKIN, Yöneticimiz Doç. Dr. Soner CANDER ve  Sağlık-Sen Bursa Şube Başkanı Gökhan YÜNKÜL,  Hastanemiz İdari Kadrosu ve çalışanların yanında mahallemizde ikamet eden çok sayıda vatandaşımız katıldı.

MODERN BİNADA EĞİTİM VERİLECEK

Yıldırım Belediye Baskanı törende yaptığı konuşmada;  Hastanemiz bahçesinde  temeli atılan  ve maliyeti 1 milyonu geçen kreşin yüksek standartlara sahip bir eğitim kurumu olacak. Başkan EDEBALİ, “215 metrekaresi oyun bahçesi olmak üzere toplamda bin 530 metrekare alanda hizmet verecek kreşimizin bünyesinde; 5 adet oyun ve etkinlik odası, emekleme odası, emzirme odası, sağlık odası ve 2 adet uyku odası yer alacak. Bu kreşin yapımı konusunda daha belediye başkanlığına aday olduğumuz dönemde sağlık çalışanlarımıza söz vermiştik bu sözümüzü yerine getirmiş olmanın mutluluk ve gururunu paylaşıyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN EDEBALİ’YE TEŞEKKÜR

Törende Bir Konuşma yapan İlimiz Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem AŞKIN; Hastanenin 25 yıllık biz hizmet geçmiş olduğunu, bu süreç boyunca en büyük ihtiyaçlarından birisi kreş olduğunu hatırlatarak, “Bu eksiklikten dolayı hastanede görev yapan arkadaşlarımızdan tayin isteyenler oluyordu. Bu gün bu eksiğinin giderilmesi konusunda atılan adım arkadaşlarımızın motivasyonunu ciddi oranda yükseltti. Her zaman yanımızda olan desteğini hiç bir zaman bizden esirgemeyen Yıldırım Belediye Başkanımız İsmail Hakkı EDEBALİ’ye sağlık çalışanları adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Hastanemiz Yöneticisi Doç. Dr. Soner CANDER törende yaptığı konuşmada; ''Sayın Yıldırım Belediye başkanımızı hep yanımızda gördük. Yıldırım Halkına hizmet veren bir kurumuz. Başta anne ve anne adayı olarak çalışan bayan personellerimizin moral ve motivasyonunu yükselten ve aidiyet duygusunu güçlendirecek olan kreşin yapımında göstermiş oldukları destek için tüm çalışan personelimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum. Bu güne kadar hep yanımızda oldular bundan sonrada olacaklarından şüphemiz yok. Başta Yıldırım Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı EDABALİ olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

YILDIRIM’DA ÖRNEK İŞLERE İMZA ATILIYOR

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan ÇAVUŞOĞLU, “Yıldırım Belediyesi, ortaya koyduğu insan ve yaşam odaklı projelerle ilçenin kaderini değiştiriyor. Görüyoruz ki Yıldırım’da emanet ehline verilmiş. Başkanımız Edebali ve ekibini enerjilerinden ve hizmet aşklarından dolayı kutluyor ve kendilerine hemşerilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Hastanemizde görev yapan tüm personelimiz adına Kreşin yapımında emeği geçen başta Yıldırım Belediye Başkanımız İsmail Hakkı EDEBALİ olmak üzere  emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.