Yeni Uzmanımız Kalp Damar Cerrahisi Kliniğinden

Hastanemizde Kalp Damar Cerrahisi Dalında uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Orhan GÜVENÇ 21 Mart 2017 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı oldu. Dr. Orhan GÜVENÇ' in uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Şenol YAVUZ,  Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Görevlisi Prof. Dr. Ahmet Fatih ÖZYAZICIOĞLU, Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Görevlisi Prof. Dr. Tamer TÜRK, Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Görevlisi Prof. Dr. Mehmet Tuğrul GÖNCÜ ve Kardiyoloji Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Tahsin BOZAT yer aldılar.

Tez konusuUzun Segment Koroner Arter Hastalığında Koroner Endarterektominin Postoperatif Erken Dönem Sonuçlar Üzerine Etkisiolan Dr. Orhan GÜVENÇ Hastanemizde Uzmanlığını alan 101. Asistanımız oldu.

Yeni Uzmanımızı tebrik ediyor, bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyoruz.