Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısından hastanemize ziyaret

Sağlık Bilimleri Üniversitesi  Rektör YardımcısıProf. Dr. Sadrettin PENÇE  çeşitli faaliyetlerde bulunmak üzere hastanemize bir günlük ziyaret gerçekleştirdi.

Çalışma Ziyareti Sabah saat 09:00 hastanemiz konferans salonunda eğitim ve öğretim görevlilerimizin katıldığı toplantı ile başladı.  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sadrettin PENÇE toplantıda yaptığı konuşmasında ; Sağlık Bilimleri Üniversitesinin kuruluş aşamasında çok sıkıntı çekildiğini ancak kısa sürede gelinen noktadan dolayı mutlu olduklarını, geliştirdikleri yeni projelerinde hayata geçmesi ile kurumsallaşma adına önemli bir mesafe kat edeceklerinden bahsetti.Mevcut binanın üniversiteye tahsisi, restorasyonu, binanın fiziki yapısı hakkında verdiği kısa bilginin ardından eğitim ve öğretim faaliyetleri kapsamında üniversitenin eğitim faaliyetleri, kendileri ile afiliye olan Eğitim ve Araştırma Hastaneleri ile olan ilişkilerin ne aşamada olduğu, kadrolarında bulunan eğitim ve öğretim görevlileri için ayrılan kadro durumundan bahsettiği konuşmasında  bundan sonra üniversite bünyesinde yapmayı düşündükleri faaliyetlerin detaylı anlatımı ve bu projelerin hayata geçmesi için gerekli olan insan kaynağından bahsetti. Konuşmasında İnsan kaynağını oluşturmak için yoğun bir çalışma içinde olduklarını ve bu konuda Eğitim ve Araştırma hastanelerinde ki kadrolara güvendiklerinden bahsettiler. Karşılıklı soru cevap kısmınının ardından verilen aranın ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sadrettin PENÇE, İlimiz Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem AŞKIN ve Hastane Yöneticimiz Doç. Dr. Soner CANDER ile beraber gerçekleştirdiği toplantı ile gelecekte yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulundular.