100. Uzmanımız Ruh Sağlığı ve Hastalıkları kliniğinden

Hastanemizde Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Dalında uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Almıla İkra AKGÜL 16 Şubat 2017 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı oldu. Dr. Almıla İkra AKGÜL' ün uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim Görevlisi Prof. Dr. Rüstem AŞKIN, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. İbrahim TAYMUR, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Ömer ŞENORMANCI, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim dalından Prof. Dr. Cengiz AKKAYA ve Doç. Dr. Pınar VURAL yer aldılar.

Tez konusu “Morbid Obezler, Bipolar Duygu Durum Bozukluğu Olanlar ve Normal Kilolu Bireylerde Mizaç, Depresyon, Anksiyete ve Duygusal İştahın Karşılaştırılması“ olan Dr. Almıla İkra AKGÜL Hastanemizde Uzmanlığını alan 100. Asistanımız oldu.

Yeni Uzmanımızı tebrik ediyor, bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyoruz.