99. uzmanimiz çocuk sağliği ve hastaliklari eğitim kliniğinden

Hastanemizde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Dalında uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Şenay MENGİ 14 Şubat 2017 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı oldu. Dr. Şenay MENGİ' nin uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Prof. Dr. Betül ORHANER, Prof. Dr. Mete KAYA, Doç. Dr. Nevzat ÇİZMECİ, Doç. Dr. Hakan ERDOĞAN, Doç. Dr. Murat TUTANÇ, yer aldılar.

Tez konusu “Orta ve Geç Prematüre Bebeklerde Bir Prediktör Olarak Kan Karboksihemoglobin Düzeyi ile Fototerapi İlişkisinin Araştırılması“ olan Dr. Şenay MENGİ Hastanemizde Uzmanlığını alan 99. Asistanımız oldu.

Yeni uzmanımızı tebrik ediyor, bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyoruz..