95. UZMANIMIZ AİLE HEKİMLİĞİ KLİNİĞİNDEN

Hastanemizde Aile Hekimliği Dalında uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Ali CANDAR 17 Ocak 2017 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Aile Hekimliği Uzmanı oldu. Dr. Ali CANDAR' ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Aile Hekimliği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Hakan DEMİRCİ, Kadın Hastalıkları ve Doğum Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Emin ÜSTÜNYURT, İç Hastalıkları Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Gürcan KISAKOL, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Anabilim Dalından Prof. Dr. Alis ÖZÇAKIR ve Prof. Dr. Yeşim UNCU yer aldılar.

Tez konusu “Diyabetes Mellitus Hastalarının Alternatif Tıbbi Yöntemleri Kullanmalarında Yaşam Kalitelerindeki Bozulmanın Belirleyici Etkisi“ olan Dr. Ali CANDAR Hastanemizde Uzmanlığını alan 95. Asistanımız oldu.

Kendisini tebrik ediyor bundan sonraki mesleki yaşamında başarılar diliyoruz..