HASTANEMİZDEN SAĞLIK CAMİASINA YENİ KAN

Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Zümrüt ÇALIŞKAN 9 Ocak 2017 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Kadın Hastaliklari ve Doğum Uzmanı oldu. Dr. Zümrüt ÇALIŞKAN' ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak  Kadın Hastaliklari ve Doğum Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Emin ÜSTÜNYURT, Kadın Hastalıkları ve Doğum Başasistanı Op. Dr. Engin KORKMAZER, Kadın Hastalıkları ve Doğum Başasistanı Op. Dr. Muzaffer TEMÜR ,  Genel Cerrahi Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. H. Ayhan KAYAOĞLU, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Eğitim Görevlisi Uz. Dr. Canan YILMAZ yer aldılar.

Tez konusu “Primer Sezaryen Olan Hastalarda Uterin İnsizyonun Tek Kat ya da Çift Kat Onarım Tekniklerinin Transvajinal Ultrasinigrafgi ile Karşılaştırılması” olan Dr. Zümrüt ÇALIŞKAN Hastanemizde Uzmanlığını alan 93. Asistanımız oldu.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Sezin SOLUM 11 Ocak 2017 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı oldu. Dr. Sezin SOLUM' un uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Lale ALTAN İNCEOĞLU, Ortopedi ve Travmatoloji Eğitim Görevlisi Prof. Dr. Alpaslan ÖZTÜRK, İç Hastalıkları Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Gürcan KISAKOL, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Başasistanı Uz. Dr. Meliha AKSOY KASAPOĞLU, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Başasistanı Uz. Dr. Burcu METİN ÖKMEN yer aldılar.

Tez konusu “Başarısız Bel Cerrahisi Sendromunda Fizik Tedavi ve Rehabilitasyonun Ağrı, Yaşam Kalitesi ve Fonksiyonel Durum Üzerine Etkisi'' olan Dr. Sezin SOLUM Hastanemizde Uzmanlığını alan 94. Asistanımız oldu.

Girdikleri sınav sonucunda uzmanlıklarını almaya hak kazanan asistanlarımıza bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz