Yeni Uzmanımız Kalp Damar Cerrahisi Kliniğimizden

Kalp Damar Cerrahisi Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Arda Aybars PALA, 4 Ocak 2017 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı oldu. Dr. Arda Aybars PALA'nın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak  Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Görevlisi Prof. Dr. Şenol YAVUZ, Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Mehmet Tuğrul GÖNCÜ, Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Görevlisi Prof. Dr. Ahmet Fatih ÖZYAZICIOĞLU ,  Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Görevlisi Prof. Dr. Tamer TÜRK, Kardiyoloji Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Hasan ARI yer aldılar.

Tez konusu “Preoperatif Hematokrit Seviyesinin Koroner Arter Baypas Greftleme Cerrahisi Sonrası Mortaliteye Olan Etkisi” olan Dr. Arda Aybars PALA, Hastanemizde Uzmanlığını alan 91. Asistanımız oldu. Dr. Arda Aybars PALA’yı sınav sonrasında kutlayan jüri üyeleri; "Uzmanlığını alan her asistanımız bizlere ayrı bir mutluluk kaynağı olmaktadır. Hastalarımızı sağlık hizmeti sunmak onları şifa ile evlerine yolcu etmek bizleri ne kadar mutlu etse de, hastalarımıza hizmet verecek yeni uzmanları kazandırmak da bizlere ayrı bir heyecan vermektedir. Hastanemizin asli görevlerinden olan eğitim görevini başarıyla yapmanın vermiş olduğu huzur ile yorgunluklarımızı unutmakta ve geleceğe umutla bakmaktayız.''diyerek Hastanemizin yeni uzmanına bundan sonraki mesleki yaşamında başarılar dilediler.