14 Kasım Dünya Diyabet Günü Bir Dizi Etkinlikle Kutlandı

14 Kasım dünya diyabet günü etkinlikleri kapsamında 14 Kasım 2016 günü 09:00 - 12:00 saatleri arasında hastanemiz ana bina zemin katta diyabet eğitim hemşirelerimiz tarafından yapılan diyabet taramasına hasta ve hasta yakınlarımızca da yoğun talep gördü. toplam 165 kişi katılmıştır. Gerçekleştirilen diyabet taraması sonucunda diyabet şüphesi ve obezite tespit edilen bireyler Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları,  diyabet ve dahiliye polikliniklerimize davet edilmiştir.

Yine etkinlik kapsamında aynı gün diyabet farkındalığı oluşturma amacı ile 13:30 - 15:00 saatleri aralığında tüm ve hasta ve hasta yakınlarına yönelik Prof. Dr. Gürcan KISAKOL, Doç. Dr. Sinem KIYICI, Uzm. Dr  Banu  KELEŞ ve Dyt. Şenay TURHAN tarafından gerçekleştirilen eğitim programımız düzenlenmiş ve bu programa da  50 kişi katılmıştır. Eğitim programımız da Şubat 2016 tarihi itibariyle diyabet okuluna katılan hastalarımıza diyabet okulu diplomaları verilmiştir.

Diyabet okulumuz da diyabet eğitimlerimiz devam etmekte olup,  Aralık ayı diyabet okulu tarihlerimiz 1. Ders 1 Aralık perşembe günü saat 13:30 ana bina 2. Kat eğitim salonunda. 2. Ders 8 Aralık perşembe günü ana bina 2. Kat eğitim salonunda gerçekleştirilecektir.

Eğitim programımıza düzenleyen personelimize, eğitimcilerimize, programımıza katılan hasta ve hasta yakınlarımıza teşekkür ederiz.