8 KASIM ‘’DÜNYA RADYOLOJİ GÜNÜ’’ COŞKUYLA KUTLANDI

8 Kasım röntgen ışınlarının Alman Fizikçi Wilhelm Conrad ROENTGEN tarafından bulunuşunun 121. yılı...Alman bilim adamı W. Conrad ROENTGEN’in X-Işınlarını keşfetmesinin ve sağlık alanında kullanıma sunmasının ardından 8 Kasım her yıl Dünya Radyoloji Günü olarak kutlanmaktadır.

Bu kapsamda hastanemiz radyoloji biriminde  görev yapmakta olan Radyoloji Uzmanlarımız Röntgen tekniker ve Teknisyenlerin  Dünya Radyoloji Günü’nü kutlamak maksadıyla hastanemizde etkinlik düzenlendi..

Etkinlik kapsamında günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Hastanemiz Radyoloji birim koordinatörü Kaşif KURULAY tarafından günün anlam ve önemini anlatan bir sunum gerçekleştirildi.

Programa hastanemiz çalışanlarının yanında idari kadroda görev yapan idarecilerimiz de katılarak bu günlerinde arkadaşlarımızı yalnız bırakmadılar.  Konuşmaların ardından pasta kesimi ile program son buldu.

Hastane yönetimi olarak, hastanemizde görev yapan tüm radyoloji çalışanlarının gününü kutluyor bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diliyoruz.