Hastanemiz Yöneticimize Uludağ Üniversitesinden Nazik Ziyaret

Hastanemiz yöneticisi Doçent Doktor Soner CANDER’in öğretim üyesi olarak bağlı olduğu Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrinoloji Bilim Dalı öğretim üyelerince hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarete Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Şazi İMAMOĞLU, Prof. Dr. Canan ERSOY, Prof Dr. Ercan TUNCEL, Prof Dr. Erdinç ERTÜRK, Doç. Dr. Özen ÖZ GÜL katıldılar.

Öğretim üyesi misafirlerimiz ziyarette sayın CANDER’i yeni görevi nedeniyle tebrik ederken kendisiyle ayrı kalmaları nedeniyle üzüntülerini ifade ettiler. Değerli misafirlerimiz bununla birlikte bir eğitim ve Araştırma hastanesinde yöneticilik gibi bir görevi yürüttüğü için mutlu olduklarını ve kendisinin başarılı olacağına inançlarının tam olduğunu belirttiler. Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne çok önemli katkılar sunacağını biliyor ve bu konuda kendisine başarılar diliyoruz diyerek, başarı dileklerini ilettiler.

Hastane Yöneticimiz Doç. Dr. Soner CANDER; ‘’Değerli hocalarımıza yaptıkları bu nazik ziyaret nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Bir aile olarak gördüğüm Uludağ Üniversitesi Endokrinoloji bilim dalının bir mensubu olmaktan gurur duyuyorum, Türkiye’nin sayılı hastanelerinden birinde aldığım bu görevi en iyi şekilde layıkıyla sürdürmek için elimden geleni yapacağım ve bölümümü burda en iyi şekilde temsil edeceğim” dedi. Sayın yöneticimiz misafirlerimize hastanedeki çalışmalar hakkında bilgi verdi ve planlanan projelere ait detaylarla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Hastanemizdeki eğitim faaliyetlerinin kalitesinin arttırılması ile ilgili olarak ta bazı öneriler tartışıldı.