İdari ve Mali İşler Müdürümüze veda yemeği

Yaklaşık olarak 4 yıldır müdür yardımcılığı ve  akabinde de iki yıldır Hastanemizde İdari ve Mali İşler Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Faruk TAŞAR,  hastanedeki görevinin son gününde hastane idarecilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen veda yemeği ile uğurlandı.

Veda yemeğinde bir konuşma Yapan Hastane Yöneticimiz Doç. Dr. Soner CANDER, ‘’sayın müdürümüzü eskiden beri tanıma fırsatı buldum. Kısa da olsa İdari Mali İşler Müdürlüğü görevini yürüttüğü dönemde de beraber çalışma fırsatı bulduk. Sayın Müdürümüzün hastanemize katkıları yadsınamayacak kadar önemlidir. Bundan sonraki çalışma hayatında kendilerine başarılar diliyorum’’ dedi.

Veda yemeğinde bir konuşma yapan Faruk TAŞAR; ‘’ Müdür Yardımcılığı ve son olarak da yürüttüğüm İdari Mali İşler Müdürlüğünün ardından Hastanemizdeki görevimden bugün itibariyle ayrılıyorum. Bu süreçte bana destek veren çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ben Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinin daha iyi bir hizmet vermesi için elimden gelen tüm gayreti gösterdiğim kanaatindeyim. Ancak Hastanemizin de bana çok şey kattığını söylemeden geçemeyeceğim. Bu süreçte bana destek veren herkese tekrar teşekkür ediyorum’’ dedi.

Yemeğin ardından hastane yöneticimiz İdari ve Mali İşler Müdürümüz Faruk TAŞAR’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdiler.

Bizlerde kendisine bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyoruz.