Genel Sekreterimiz Prof.Dr. Rüstem Aşkın ve Hastane Yöneticimiz Doç.Dr. Soner Cander ASTV nin konuğuydu.

Genel Sekreterimiz Prof.Dr. Rüstem AŞKIN ve  Hastane Yöneticimiz Doç.Dr. Soner CANDER ASTV de yayınlanan Süheyla YILMAZ "Sağlık Hattı" programının konuğuydu.Bursa'nın Sağlık Yatırımlarının konuşulduğu programda Hastane Yöneticimiz CANDER , hastanemizde hizmete başlayan yeni birimlerle(Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi , İnme Merkezi , Palyetif Bakım Merkezi , Organ Nakli vs.) ilgili bilgi verirken Bursamızın ihtiyacı olan ve halkımızın hizmetine sunulacak ,başlayan ve üzerinde çalışılan nitelikli uygulamalar hakkında bilgi verdi.