79. 80. ve 81. UZMANLARIMIZ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI KLİNİĞİNDEN

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları  Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Pınar GENÇ  07 Eylül   2016 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları   Uzmanı oldu.  Dr. Pınar GENÇ   'ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak  Prof.Dr.Betül ORHANER, Doç.Dr.Hakan ERDOĞAN, Doç.Dr.Mehmet Nevzat ÇİZMECİ, Doç.Dr.Mete KAYA ve Doç.Dr.Emin ÜSTÜNYURT yer aldılar.
     Tez konusu “B12 Eksikliği saptanan 0-18 ay süt çocuklarında Denver II gelişim  Testi ile Nöromotor Gelişimin Değerlendirilmesi ” olan Dr. Pınar GENÇ , Hastanemizde Uzmanlığını alan 79 . Asistanımız oldu.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları  Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Erol COMART   09 Eylül   2016 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları   Uzmanı oldu.  Dr. Erol COMART 'ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak  Prof.Dr.Betül ORHANER, Doç.Dr.Hakan ERDOĞAN, Doç.Dr.Mehmet Nevzat ÇİZMECİ, Doç.Dr.Mete KAYA ve Doç.Dr.Emin ÜSTÜNYURT yer aldılar. Tez konusu “Kliniğimizde Demir Eksikliği Anemisi Nedeni ile Paranteral Demir Tedavisi alan Olguların Değerlendirilmesi ” olan Dr. Erol COMART  , Hastanemizde Uzmanlığını alan 80. Asistanımız oldu.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları  Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. İsmail ŞEN  09 Eylül   2016 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları   Uzmanı oldu.  Dr. İsmail ŞEN   'ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak  Prof.Dr.Betül ORHANER, Doç.Dr.Hakan ERDOĞAN, Doç.Dr.Mehmet Nevzat ÇİZMECİ, Doç.Dr.Mete KAYA ve Doç.Dr.Emin ÜSTÜNYURT yer aldılar.
     Tez konusu “Fonksiyonel Tek Böbrekli Olguların Kan Basıncı, Mikroalbuminüri ve  Böbrek Fonksiyonlarının Değerlendirilmesi” olan Dr. İsmail ŞEN  , Hastanemizde Uzmanlığını alan 81 . Asistanımız oldu.
     Dr. Pınar GENÇ ve Dr. Erol COMART ve Dr. İsmail Şen'i sınav sonrasında kutlayan Hastane yöneticimiz Doç.  Dr. Soner CANDER  .."Uzmanlığını alan her asistanımız bizlere ayrı bir mutluluk kaynağı olmaktadır. Hastalarımızı sağlık hizmeti sunmak onları şifa ile evlerine yolcu etmek bizleri ne kadar mutlu etse de, hastalarımıza hizmet verecek yeni uzmanları kazandırmak da bizlere ayrı bir heyecan vermektedir. Hastanemizin asli görevlerinden olan eğitim görevini başarıyla yapmanın vermiş olduğu huzur ile yorgunluklarımızı unutmakta ve geleceğe umutla bakmaktayız.Ayrıca asistanlarımızın uzmanlıklarını almasında emeği geçen tüm hocalarımıza da teşekkürü bir borç biliyoruz.''diyerek Hastanemizin yeni mezun uzmanlarına bundan sonraki mesleki yaşamlarında başarılar dilediler.