HASTANE YÖNETİCİMİZ GÖREVE BAŞLAMIŞTIR.

Hastanemize yönetici olarak atanan Doç. Dr. Soner CANDER yeni görevine başladı..

Doç. Dr.  Soner CANDER özgeçmisi;

1972 yılında Siirt  doğumlu, evli ve iki çocuk babası olan CANDER,1988 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinde eğitimine başlayarak 1994 yılında mezun oldu.

1994 - 1995 yılları arasında Amasya Yassıçal beldesinde tabip olarak zorunlu hizmet görevini yaptı.
     1995 - 2000 yılları arasında ise Kocaeli Tıp Fakültesi ve İstanbul Tıp Fakültesi’nde iç hastalıkları ihtisasını tamamladı.
     2001-2008 yıllarında Afyonkarahisar’da iç hastalıkları uzmanlığı ve başhekim yardımcılığı görevlerinde bulundu.
     2008-2011 yıllarında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Endokrinoloji ihtisasını tamamladı. 2011 yılında Bursa Yüksek İhtisas EAH (Şevket Yılmaz EAH) ‘nde Endokrinoloji uzmanı olarak çalışmaya başladı,
     2015 yılında doçent ünvanı aldı ve aynı yıl Endokrinoloji ve Metabolizma hastalıkları eğitim görevlisi ve eğitim sorumlusu olarak görevlendirildi.
     2016 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastaklıkları – Endokrinoloji bilim dalına öğretim üyesi olarak atandı. CANDER halen bu görevi yürütmekte iken imzalanan sözleşme ile T.C.S.B. SBÜ Bursa Yüksek İhtisas EAH’nde Başhekim ve Hastane Yöneticisi olarak görevlendirildi.
     Doç. Dr. Soner CANDER’in uzmanlık alanı ile ilgili elliden fazla ulusal ve uluslararası makale yayını ve 150’nin üzerinde ulusal ve uluslararası kongre bildirisi bulunmaktadır. Bursa Stratejik Araştırmalar Derneği tarafından Bursa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği himayesinde çıkarılan The Europian Research Journal’da yönetici editör olarak görev yapmaktadır.

İdari kadro ve tüm çalışanlar olarak, Değerli yöneticimize  hoşgeldiniz der, yeni görevinde başarılar dileriz..