5 Mayıs Dünya El Hijyeni Günü Hastanemizde de Kutlandı

Hastanemiz enfeksiyon hemşileri tarafından 5 Mayıs Dünya El Hijyeni Günü nedeniyle hastanemiz çalışanları ve hasta yakınlarına el hijneninin önemini anlatmak ve farkındalık oluşturmak adına bir takım etkinlikler düzenlediler. Etkinlikler çerçevesinde ; hastanemize gelen hasta ve hasta yakınlarına bilgilendirici broşürler dağıtılmış, elhijyeninin önemi anlatılmıştır. Yine hastanemizde yatmakta olan küçük hastalarımız odalarında ziyaret edilmiş ve onlara el hijyeninin önemi anlatılmıştır.

Program kapsamında dikkat çeken başka bir unsur ise hemşirelerimizin tamamen kendi tasarımları olan tşörtler di.. hastane yöneticimiz ve idari kadromuzda etkinliğe destek amacıyla arkadaşlarımızı ziyaret ederek tebrik etkinlik nedeniyle tebrik ettiler. El Hijyen günü 1 gün olmasına rağmen gösterilen yoğun ilgi ve alınan olumlu geri dönüş sonrasında etkinliğin 1 hafta daha sürmesine karar verildi. Hastane yönetimi olarak enfeksiyon hemşirelerimize başta çalışan personelimiz olmak üzere , hasta ve hasta yakınlarımızı düzenledikleri etkinlikle el hijyeni konusunda bilgilendirdikleri için teşekkür ederiz..