HASTANEMİZ EĞİTİM FAALİYETLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

7.68.69.  Uzmanımız  Kardiyoloji Kliniğimizden

Kardiyoloji  Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Alper KARAKUŞ , 10 Mayıs  2016 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Kardiyoloji  Uzmanı oldu. Dr. Alper KARAKUŞ , 'un uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak  Doç.Dr.Mehmet DEMİR , Doç.Dr. Mehmet MELEK Doç.Dr. Hasan ARI,  Doç.Dr. Yusuf ATA ve Doç.Dr.Serdar KAHVECİOĞLU   yer aldılar.

Tez konusu “İzole Koroner Arter Ektazisi ile Sistatin C Düzeyi Arasındaki İlişki” olan Dr. Alper KARAKUŞ ,  , Hastanemizde Uzmanlığını alan 67. Asistanımız oldu.

Kardiyoloji   Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Ferdi KAHRAMAN  , 24 Mayıs  2016 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Kardiyoloji  Uzmanı oldu. Dr. Ferdi KAHRAMAN , 'ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak  Doç.Dr.Mehmet DEMİR , Doç.Dr. Mehmet MELEK Doç.Dr. Hasan ARI,  Doç.Dr. M.Tuğrul GÖNCÜ ve Doç.Dr.Gürcan KISAKOL yer aldılar.

Tez konusu “Sağ Ventrikül Çıkış Yolu Ventriküler Taşikardilerinin Epikardiyal Yağ Doku Kalınlığı ile İlişkisi” olan Dr. Ferdi KAHRAMAN ,  , Hastanemizde Uzmanlığını alan 68. Asistanımız oldu.

Kardiyoloji   Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr.Pınar YAĞCIOĞLU , 24 Mayıs  2016 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Kardiyoloji  Uzmanı oldular. Dr.Pınar YAĞCIOĞLU , 'nun uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak  Doç.Dr.Mehmet DEMİR , Doç.Dr. Mehmet MELEK Doç.Dr. Hasan ARI,  Doç.Dr. M.Tuğrul GÖNCÜ ve Doç.Dr.Gürcan KISAKOL yer aldılar.

Tez konusu “Elektif Perkütan Koroner Girişim yapılan Hastalarda Tikagrelor ve Klopidogrelin kalp hızı değişkenliği ve kalp hızı türbülansı üzerine etkilerinin karşılaştrılması” olan Dr.Pınar YAĞCIOĞLU ,  , Hastanemizde Uzmanlığını alan 69. Asistanımız oldu.

70. Uzmanımız Genel Cerrahi  Kliniğimizden

Genel Cerrahi  Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr.Ahmed TAHA , 26 Mayıs  2016 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Genel Cerrahi Uzmanı oldular. Dr.Ahmed TAHA , 'nun uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak  Prof.Dr.H.Ayhan KAYAOĞLU , Prof.Dr.Şükrü Aydın DÜZGÜN, Op.Dr.Mehmet Fatih EROL, Op.Dr.Uğur DUMAN ve Op.Dr.Evren DİLEKTAŞLI yer aldılar.

Tez konusu “Obezite Cerrahi Sonrasında Erken Dönemde Oluşan Kilo Kaybının Kanama ve Pıhtılaşma Parametrelerinin Üzerine olan etkilerinin araştırılması” olan Dr.Ahmed TAHA ,  , Hastanemizde Uzmanlığını alan 70. Asistanımız oldu.

Yapılan Uzmanlık Sınavları sonrasında Uzmanlıklarını almaya hak kazanan asistanlarımızı  kutlayan Doç. Dr. Murat TUTANÇ "Gerek asistanlarımızın yetişmesinde emeği geçen hocalarımıza, gerekse eğitimleri süresince gösterdikleri  gayret sonucunda uzmanlığını almaya hak kazanan meslektaşlarımı kutluyor bundan sonraki mesleki yaşamlarında başarılar diliyorum.‘‘ dedi.