FUTBOL TURNUVASI HEYECANI SONA ERDİ

Artık, geleneksel hale gelen ve 10. Bu yıl düzenlenen hastanemiz birimler arası futbol turnuvası yine heyecan ve çekişmeli geçti. Turnuvanın final maçı nedeniyle düzenlenen törene: Yıldırım Kaymakamımız Mehmet AYDIN, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı EDEBALİ, Osmangazi Belediye Başkan Vekili Ahmet KÖKEN, Sağlık Sen Bursa Şube Başkanı Gökhan YÜNKÜL, SAMDEF (Samsun Dernekleri Federasyonu) başkanı Savaş OTRUŞ, Hastane Yöneticimiz Doç. Dr. Murat TUTANÇ, Hastanemiz İdari Mali İşler Müdürümüz Faruk TAŞAR, hastanemiz idari kadrosu ve çalışanlarımız katıldı.

19 takım 256 futbolcu ile yaklaşık 3 ay süren turnuva da sona gelindi. Gruplardan çıkarak tüm eleme maçlarını geçen son 4 takımımız final gününde üçüncülük ve şampiyonluk maçlarında karşı karşıya geldiler. Üçüncülük maçın da ‘’Braders’’ takımını yenen ‘’Flintalar’’ takımı maçı kazanarak 3. Olmaya hak kazandı. ‘’Vurguncular’’ takımı ve ‘’kalp damar cerrahi’’ takımının oynadığı final maçını, ‘’Vurguncular’’ takımı heyecanlı ve çekişmeli geçen 60 dakikanın sonunda 2-1 kazanarak şampiyon olmaya hak kazandı.

Her sene aynı heyecanın yaşanmasını sağlayan, çalışanlarımız arasında birlik ve beraberlik duygusunu pekiştiren turnuvanın organizasyonunda emeği geçen Organizasyon komitesinde görevli Levent ÇETİNÇELİK, Metin KARAORMAN, Cahit DOĞRU, Cihan ÜNAL'a ve 3 ay boyunca ter dökerek bu heyecana ortak olan tüm takımlarımıza teşekkür ederiz.