HASTANEMİZ BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATTI

Hastanemiz her konudaki büyük cesametine rağmen tüm kliniklerinde elektronik order verilmeye başlanmıştır. Elektronik order bilindiği gibi depo, sarf, ilaç, fatura gibi konulardaki süreçlerin elektronik ortama aktarılmasındaki ilk aşamadır. Bu konuda özellikle Büyük hastanelerde bu konuda çalışma yapmak büyük emek ister. Emek yoğun bu çalışmayı başarıyla bitiren başta Başhekim Yardımcım Op.Dr. Nurhan Çelik olmak üzere idari Mali İşler Müdürüm Faruk Taşar’a, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürüm Sibel Bekiroğlu’na,Nurhan Hanımla beraber işi asıl Sahiplenen Müdür Yardımcım Ayşegül melek Hanımefendiye teşekür ediyorum.

Doç. Dr. Murat Tutanç
Bursa Yüksek İhtisas E.A.H. Yöneticisi